Velika čast

Patent Hrvatice pravi je hit: 'BBC je snimio kratki film o meni'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Revolucionarne haljine koje je patentirala Lana Biondić postale su hit u svijetu. Haljine su toliko oduševile žene da je i BBC snimio dokumentarac o njoj!

Jedno od najvećih iznenađenja ovog Fashion Weeka u Zagrebu zasigurno je brennd S Dress Lane Biondić. Iako je Lana pred okupljenim novinarima izjavila kako smatra da je tek sad modno zrela da se predstavlja na jednom ovakvom događaju, valja istaknuti kako su o njezinom patentu pisali već brojni svjetski mediji, a BBC je čak snimio i dokumentarac.

>> Evo što nam spremaju domaći dizajneri za Fashion Week!

Pogledaj i ovo Princ Harry i princ William ''Oblijevao me znoj...'' Princ Harry nastavlja šokantnu životnu ispovijest: ''U jednoj večeri bih popio koliko se popije u tjedan dana, nitko me neće ušutkati!''

Njezina kolekcija je postala hit u inozemstvu, a britanski Daily Mail je napravio javno testiranje S Dressa što je donijelo pozitivne reakcije Britanki. Ubrzo je uslijedilo i snimanje dokumentarca.

'Napravili smo kratki film, on ide na BBC, a govori o tome kako je moja ideja nastala i kako ja radim. Snimateljska ekipa je popratila i naše modne događaje te sam dobila apsolutnu potporu naših javnih osoba', otkrila je Lana.

Na pitanje koga bi od stranih zvijezda voljela vidjeti u svojim kreacijama, odgovara: 'Ima nekoliko meni dragih ikona, možda, meni je jako lijepa kći Caroline od Monaca te Scarlett Johansson', rekla je Lana te otkrila kako je jedna od direktorica iz Tom Forda od nje nedavno naručila haljinu zbog čega je jako sretna.

Valja istaknuti kako  su Lanine kreacije poznate zahvaljujući tome što su jedinstvene i udobne, a oblikuju se prema tijelu poput druge kože.

Lana ima jedan od rijetkih domaćih brendova kojeg su drugi već počeli kopirati, a ona je zbog toga krenula u bitku protiv plagijatora.

'Kažu da je to laskavo, ali nije jer ako ste autor neke ideje i kad vam ukradu nešto što je zapečatila vašu kolekciju onda imate i osjećaj da su vam doslovno nešto ukrali. Ja sam krenula u neku malu borbu, ne za sebe nego za sve autore i dobila sam nevjerojatnu potporu u tome, a nekoliko odvjetnika se javila da me zastupaju', otkrila je Lana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene