Armani šokirao

Reviju nosile premršave djevojke – 'Dajte im da jedu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nitko nije gledao kreacije već mršave djevojke!

Modna kuća Emporio Armani na tjednu mode u Milanu dobila je velik broj negativnih komentara. Iako su mnogi bili zadovoljni kreacijama koje su im predstavljene, najviše se pričalo o abnormalno mršavim manekenkama koje su prošetale modnom pistom.

Pogledaj i ovo Iva Šarić Dobitna kombinacija Ne prestaju šuškanja o ljubavnim iskricama jedne od naljepših Hrvatica i našeg uspješnog nogometaša

Ljudi koji su reviju gledali iz prvog reda uhvatili su se mobitela i o abnormalno mršavim manekenkama odmah pisali na društvenim mrežama.

Ovo je novi veliki uspjeh za mladu manekenku!

'Obožavam Armanijeve kreacije, ali, molim vas, dozvolite curama koje nose vaše kreacije da jedu. Teško mi je gledati odjeću i vidjeti njenu ljepotu pokraj tolikih kostiju', izjavio je skladatelj Kyle Rankin.

'Manekenke koje nose Armanijevu kolekciju toliko su mršave da to izgleda bolno. Kako su mogli dopustiti da im se tako nešto dogodi', napisala je na društvenoj mreži Phoebe Davis.

Nakon isituacije 2006. godine kada je 22-godišnjoj urugvajskoj manekenki Luisel Ramos zbog iscrpljenosti organizma anoreksijom stalo srce čim je sišla s piste na reviji na Tjednu mode u Montevideu, manekenkama s indeksom tjelesne mase manjim od 18 zabranjeno je da nose revije u Madridu, piše Daily Mail.

Iako je modna industrija najavila promjene i borbu protiv anorekcije, čini se da i dalje nije došao kraj šetnji premršavih djevojaka po modnim pistama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene