Tulum do jutra

Mobb Deep zatvorili najveći dosad Fresh Island Festival

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neočekivano finale najvećeg hip hop festivala na plaži!

Tek jutros, dugo nakon izlaska sunca, završio je dosad najveći FRESH ISLAND Festival. Preko 20 tisuća ljudi iz cijelog svijeta pohodili su After partyje, Pool i Boat partyje i koncerte na novaljskoj plaži Zrće.

Pogledaj i ovo Fresh Island Festival 2018. (FOTO: PR) Zanimljivi detalji Gotovo rasprodan: Evo zašto ne smijete propustiti ovogodišnji Fresh Island Festival

FRESH ISLAND Festival prvi je festival u regiji koji je ugostio superzvijezdu kalibra RICK ROSSA, a uz njega i METHOD MANA & REDMANA te MOBB DEEP.

Preko 40 DJ-jeva iz najboljih svjetskih hip hop kolektiva, uključujući legendarnog BBC-jevog voditelja TIMA WESTWOODA, jednu od vodećih njemačkih DJ ekipa CRUX SOUNDSYSTEM i najpoznatiju slovačku hip hop grupu KONTRAFAKT.

FOTO Pogledajte zabavu na Vip partyju Fresh Island festivala

Publika u klubu Papaya, istinski hip hop fanovi sinoć su fantastično reagirali na last minute promjenu lineupa, koja je za finale FRESH ISLAND Festivala umjesto najavljenog DMX-a, prvi put u Hrvatsku dovela veterane njujorškog undergrounda MOBB DEEP. Da je plan B nekad čak bolji od plana A, dokazale su reakcije na njihove klasike koji su se redali tijekom jednoipolsatnog koncerta.

U posljednja je tri dana FRESH ISLAND Festival promjenio demografiju plaže Zrće - iz partijanera u repere, koji su grad Novalju pretvorili u modnu paradu.

FRESH ISLAND Festival produkt je domaće ekipe - u potpunosti je domaći proizvod koji je u samo tri godine postao jedan od najpoželjnijih festivala u Europi.

Ovogodišnje izdanje pratilo je 120 akreditiranih novinara iz SAD-a, Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Slovačke, Poljske, Austrije, Slovenije i Hrvatske.

Svakodnevno nas pratite Dnevnik.hr, posebno subotom u INmagazinu Nove TV. Družimo se pod hashtagom #tourdezur, i to na više društvenih mreža: Instagram, Facebook, Twitter. Pratite i reportaže na Muzika.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene