Svi žele biti Grey

Mnoštvo seksi frajera, svi žele isto - a samo jedan će 'pobijediti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bestselera autorice E. L. James 'Pedeset nijansi sive' prvi je dio trilogije koja prati avanture stidljive studentice Anastasie Steele nakon što upozna karizmatičnog tajkuna Christiana Greya.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Toples plavuša Odjevena samo u čizme - pokazala svoje čari!

Knjiga je na samom vrhu liste najprodavanijih u 2012. godini u SAD-u, a u Hrvatskoj je rasprodana u kratkom roku i vrlo brzo stekla popularnost kod hrvatskih čitatelja.

>> Hit knjiga: Poznate dame u otkrivanju svoje perverzne strane!

Sve to su prepouznali i kladioničari, koji su otvorili kladionice na slavne glumce koji bi mogli utjeloviti zavodljivog Christiana Greya. Među vodećim za prestižnu ulogu su i neki od najpoznatijijh hollwoodskih lica.

Mnogi su se kladili na Alexa Pettyfera, glumca koji ima 22 godine, a već je odigrao nekoliko zapaženih uloga, između ostaloga u filmovima 'Buntovnica u internatu', 'Stormbreaker', hitu 'Beastly' s Vanessom Hudgens i 'Ja sam broj četiri'.

Odmah iza njega dolazi Robert Pattinson, zatim Ryan Gosling, Ian Somerhalder koji je hrvatskoj publici je najpoznatiji po ulozi Boonea u izvrsnoj seriji 'Lost'. Za tu je ulogu osvojio i nagradu SAG 2005. godine, a 2010. osvojio je nagrade Teen Choice za ulogu Damona u 'Vampirskim dnevnicima'.

Ostali glumci koji su uvršteni u uži izbor: Henry Cavill, Matt Bomer,Jared Padalecki, Alexander Skarsgaard, Ryan Reynolds, Charlie Hunnam i mnogi durgi.
Što mislite, tko će osvojiti kladionice i biti izabran za seksi Christiana Greya?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene