Nova glazbena zvijezda

Zvijezda šokirana: ''Ne mogu vjerovati koliko mi je sestra lijepa!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britney Spears u utorak je pokazala koliko je ponosna na svoju malu sestru Jamie Lynn Spears! Bivša TV zvijezda objavila je video spot za svoj prvi singl 'How Could I Want More?'.

'Ne mogu vjerovati koliko mi je sestra lijepa u svom video spotu, OMG!', napisala je pop pjevačica Britney Spears prije nego je objavila fanovima da pogledaju debitantski country singl mlade 22-godišnjakinje, 'How Could I Want More '. 'Hvala na podršci, B! Volim te', odgovorila je Jamie tweetom.

Pogledaj i ovo showbuzz SHAKE IT! Tko kaže da twerkaju samo žene? Pogledajte kako to radi vama dobro poznati frajer!

Želite upoznati Britney Spears? Evo koliko to košta!

Mlada zvijezda svoje je oduševljenje podijelila i na Instagramu. 'Iznenađenje! Upravo na iTunesu! Poslušajte odmah sad! Ova mi pjesma puno znači, nadam se da će i vama! Volim vas!', napisala je lijepa plavuša. U svom debitantskom video spotu, za pjesmu koja je već hit na iTunesu, Jamie ima valovitu kosu, odjevena je u majicu na kojoj piše New York iznad slike horizonta spomenutog grada. Gitarist se također čuje u pozadini.

Jamie je nedavno objavila na Twitteru da joj je njezin 30-godišnji zaručnik Jamie Watson, s kojim se zaručila u ožujku nakon tri godine veze, bio inspiracija za pjesmu. 'Zaglavio je sa mnom u svemu ovome! Mislim, #howcouldiwantmore???', napisala je na svom Twitter profilu mlada zvijezda.

Fanove Britney Spears također očekuje prava poslastica jer je pop princeza zajedno sa svojom mlađom sestrom snimila pjesmu za novi album 'Britney Jean', koji izlazi 3. prosinca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene