Prodavao gole fotke

Mladi Amerikanac stoji iza najvećeg hakerskog skandala u svijetu slavnih?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Apple se konačno oglasio u vezi hakerskog skandala!

Iz Applea su priznali da 'aktivno istražuju' jesu li golišave fotografije 101 slavne zvijezde ukradene zbog rupe u njihovom iCloud servisu, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence - 13 Pa zar i ona? Nikome nije jasno zašto je ova ljepotica pokleknula pod trendom koji joj stvarno nije trebao, ukočeni osmijeh odmah je razjasnio što je u pitanju

Gotovo 24 sata nakon što su sporne fotografije procurile u javnost, Apple je konačno objavio priopćenje, no tehnološki div nije mogao reći kako se ovaj navodni prekršaj dogodio te ne nude nikakvo jamstvo stotinama milijuna svojih kupaca širom svijeta da je usluga sigurna za uporabu.

'Mi privatnost naših korisnika shvaćamo vrlo ozbiljno i aktivno istražujemo ovaj događaj', rekla je glasnogovornica Applea Nat Kerris.

Fanovi kao podrška – Twitter pun golišavih fotografija!

A kada je riječ o golim fotografijama Jennifer Lawrence, Bryan Hamade prvi je osumnjičenik u internetskoj potrazi za hakerom. Potragu su organizirali obožavatelji slavne glumice, a ovaj mladi Amerikanac odbija priznati krivnju te negira da je on taj koji je objavio sporne fotografije.

Ipak, Hamade je postao sumnjiv jer je 13 fotografija gole glumice pokušao prodati u zamjenu za valutu Bitcoin. Za svaku je fotografiju tražio 100 dolara. Iako i dalje sve negira, neki korisnici Imgura, društvene mreže za dijeljenje fotografija, primijetili su i da je Bryan Hamade, odnosno, korisnik 'BluntMastermind', objavio preslik ekrana svog računala, a na njemu se vidjela mapa koja je sadržavala sporne fotografije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene