Pogledajte galeriju!

Mlada, fatalna i hrabra: Upoznajte 'zabranjenu ženu'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljepotica je karijeru je započela sa samo 15 godina kad se, kako bi sudjelovala u reality showu Pop Stars, preselila u Mexico City...

Ana Brenda Contreras je meksička pjevačica i glumica rođena 24. prosinca 1986. godine u Rio Bravu, Meksiko. Karijeru je započela sa samo 15 godina kad se, kako bi sudjelovala u reality showu Pop Stars, preselila u Mexico City. Na showu se plasirala kao finalistica te postala članicom benda ´t'detila´, koji je kasnije izdao album istog naziva. Nešto kasnije, 2003. godine, pridružuje se Televisinom centru za umjetnost kako bi studirala glumu.

Dvije godine nakon se pojavljuje u ulozi telenoveli ´Barrera de amor´ producenta Ernesta Alonsa, a njene uloge se nakon toga samo nastavljaju nizati. U svojoj bogatoj glumačkoj karijeri ostvarila je mnoge uloge među kojima su one u telenovelama ´Teresa´, ´Magična privlačnost´, ´Zauvijek zaljubljeni´ i ´Dvoboj strasti´.

Upravo ona je utjelovila 'zabranjenu ženu' u novoj istoimenoj telenoveli!

Ne propustite epizode uzbudljive telenovele 'Zabranjena žena' svakog radnog dana u 16.35 sati na Doma TV! Epizode serije unaprijed su dostupne na OYO.



>> Barbara Bilić iz serije Zora dubrovačka - Ljepotica koju slava tek čeka!


Serija koju ne smijete propustiti!

Ana Paula živi u Chiapasu i studira za medicinsku sestru. Ljubav prema poslu medicinske sestre i požrtvovnost prema bolesnicima razvila je njegujući bolesnu majku u zadnjim danima njenog života. Tik prije svoje diplome upoznaje Brunu, odvjetnika Rogelija Montera, koji joj pronalazi posao. Ana Paula će raditi kao njegovateljica njegova šefa koji je, nakon nesreće, ostao paraliziran i prikovan za invalidska kolica. Ana Paula prihvaća posao zbog primamljive novčane ponude kojom bi financijski mogla pomoći teti Rosauri, koja je od najranijeg djetinjstva bila poput majke njoj i njezinu bratu Miguelu.
 

Pogledaj i ovo showbuzz U ime časti Nakon smrti supruge upoznao je djevojku iz snova

Ubrzo Ana Paula stiže na hacijendu 'Del Fuerte' kako bi njegovala Rogelija te se iznenadi kad otkrije da je ogorčen i kivan na sve. Razlog Rogelijeve ogorčenosti je najvećim dijelom Vanesa, njegova plitka zaručnica koja ga je ostavila nakon nesreće. Na hacijendi živi Rogelijeva sestra Cynthia, koju je brat prisilio da ostane ondje živjeti i brinuti se za njega u zamjenu za luksuzni život na koji je bila naviknuta. Da izbjegne dosadu, započinje vezu s Efraínom, predradnikom na hacijendi. On se zaljubljuje u nju, ali njoj on služi samo za zabavu.


O likovima:

Ana Paula Carmona (Ana Brenda Contreras) je mlada i prekrasna djevojka. Rano je ostala bez majke te vjeruje kako nema ni oca. Hrabra je, vedra, optimistična i intuitivna te izuzetno jaka ličnost. Unatoč siromaštvu, vjeruje da može sama napredovati u životu. Ona je medicinska sestra koja se voli brinuti za one kojima je pomoć najpotrebnija. Sanja o ljubavi, ali nije spremna bezglavo uletjeti u vezu te će radije pričekati pravog muškarca.

Gustavo Duran (José Ron) je mladić iz srednjeg staleža, a po zanimanju inženjer građevinarstva specijaliziran za hidrauliku. Strastveno voli svoj posao, zgodan je, opušten, romantičan, vjeran i pošten. Pravi je gospodin s univerzalnim odlikama karaktera. Međutim, ljubomoran je, ponosan i ne podnosi laži. Spreman je prihvatiti sve izazove svog studija, posla i žena. Osjećajan je i uvijek nastoji pomoći drugima. Velikodušan je i sve bi dao za voljenu ženu.

Rogelio Montero Baez (Jorge Salinas) je zgodan, muževan, pametan, sumnjičav, strastven i nagao. Studirao je ekonomiju i upravlja obiteljskom hacijendom. Šovinist je i sebičan. Ne može se pomiriti s porazom, nikoga ne sluša i uvijek dobije što želi. Oduvijek je bio teške naravi, ali nakon nesreće zbog koje je ostao paraliziran, postao je ogorčen i kivan na druge. Zbog takve naravi ga nitko ne voli, a njegovi zaposlenici i svi koji žive s njim i oko njega ga se boje.

Bruno Rey Tejeda (Julián Gil) je prepredeni zavodnik i manipulator. Po zanimanju je odvjetnik i brine se o svim pravnim Rogeliovim poslovima, ali ga ipak ne voli i zavidi mu. Sanja o tome da se osveti braći Montero i vrati posjed koji je nekoć bio njegov. Lukav je, osvetoljubiv i hladnokrvan u provođenju svojih planova. Iskorištava ljude te ga nije briga ni za koga.

Ne propustite epizode uzbudljive telenovele 'Zabranjena žena' svakog radnog dana u 16.35 sati na Doma TV-u! Epizode serije unaprijed su dostupne na OYO.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene