nakon 10 godina

Misteriji oko 'Izgubljenih' napokon objašnjeni

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularna serija 'Izgubljeni' (org. Lost) intrigirala je gledatelje diljem svijeta, kao i domaću publiku, no kraj je mnoge zbunio. Deset godina je prošlo, a odgovori na sva pitanja napokon su tu!

Uspješna serija 'Lost', čiji su autori Jeffrey Lieber, J.J. Abrams i Damon Lindelof, je priča o preživjelim putnicima iz aviona koji se srušio na nepoznatom otoku.

Pogledaj i ovo showbuzz A voli i glazbenice Koliko puta vas je očarao? Glumi "mutne" likove u serijama, a u stvarnom životu ljubi kolegice sa seta

Prije deset godina serija je završila, no mnoga pitanja ostala su neodgovorena. Razvijale su se mnoge teorije, vodile debate, no producenti ABC-a napokon su donijeli odgovore na misterije, piše Yahoo.

Otkrijte kako imati tijelo kao likovi iz serije 'Igre prijestolja'

1.    Jesu li bili mrtvi cijelo vrijeme?

Neki su mislili da preživjeli zapravo to i nisu bili, no iz ABC-a potvrđuju kako to nije točno. U zadnjoj sceni zadnje epizode vidi se olupina aviona na plaži, pa je ta scena potaknula glasine da cijele ekipe zapravo nije ni bilo. Putnici su preživjeli, a otok je bio stvaran.

2.    Scene su snimanje na Havajima, a to je bio pravi izazov. Prvi put kada je snimana scena sa splavi, ona je potonula. Bilo je vjetrovito i valovito, te je bilo zaista teško snimiti sve kamerom.

3.    'Rješavanje' likova

Prvotni plan je bio maknuti Jacka, koji je u konačnici postao glavni lik. Zato je u prvoj epizodi ubijen Boone kojega je utjelovio Ian Somerhalder.

4.    Glupe teorije

Ekipa popularne serije čula je mnogo teorija o njima kao nestalima, a kao najgluplju ističu onu u kojoj im je jedan gledate iznio teoriju kako su preživjeli zapravo bili klonirani – a priča o 'izgubljenima' je priča o klonovima.

5.    Kraj serije i glavni zaključak

Serija je zapravo bila priča o ljudima koji su izgubljeni u svojem životu. Cilj je bio da svaki od njih pronađu neki smisao, a producenti su se složili da kraj mora biti spiritualan. Željeli su potaknuti pitanja i riješiti misteriju života, kao i što se događa nakon smrti. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene