Izbor 2013. godine

Miss Universe Hrvatske: Lijepa Melita Fabečić odnijela krunu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvadeset atraktivnih ljepotica natjecalo se za prestižnu krunu, a lijepa Melita Fabečić postala je Miss Universe Hrvatske za 2013. godinu.

Izbor za Miss Universe održao se u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu. Dvadeset atraktivnih ljepotica natjecalo se za prestižnu krunu. Titulu najljepše odnijela je Melita Fabečić koja je ujedno i Miss fotogeničnosti, a krunu joj je predala Miss 2012. godine, Elizabeta Burg.

Pogledaj i ovo Miss Universe Hrvatske Arijana Podgajski - 1 Inspirirana našom baštinom Miss Universe Hrvatske predstavila nacionalnu haljinu koju će nositi na svjetskom izboru ljepote u New Orleansu

Antea Valenta je prva pratilja Miss Universe Hrvatske, Mia Milinović je druga pratilja Miss Universe Hrvatske. Miss Stila je Antea Valenta, a Miss Simpatičnosti je Klara Lovrenčić.

>> VIDEO Nova Miss Universe Hrvatske je Melita Fabečić!



Elizabeta Burg ponosno predala krunu

Elizabeta Burg, lijepa hrvatska Miss Universe za 2012. godinu ove je godine bila jedna od favoritkinja svjetskog izbora Miss Universe, na kojem je sudjelovalo 89 predstavnica iz cijelog svijeta, ostvarivši zavidan rezultat plasmanom u Top 16 odnosno zauzevši u finalu izbora visoko 11. mjesto.

Elizabeta je proglašena i najljepšim licem Europe te je bila jedna od najelegantnijih natjecateljica. Aktualna Miss Universe Hrvatska, Elizabeta Burg, sada je i dio Trumpove uspješne manekenske agencije 'Trump Model Management'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene