Miss Hrvatske 2017.

Ljepotice okupirale Biograd: Punom parom spremaju se za veliku završnicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

18 finalistica izbora za Miss Hrvatske u Biogradu su započele zadnje pripreme za veliku finalnu večer.

Finalistice izbora za Miss Hrvatske doputovale su u Hotel Ilirija u samom centru Biograda na Moru i započele zadnje pripreme za veliku finalnu večer.

Pogledaj i ovo Tea Mlinarić (FOTO: Instagram) šteta Ništa od krune: Miss svijeta postala Indijka, naša Tea završila na 28. mjestu

Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 26. rujna UŽIVO na portalu DNEVNIK.hr.

Djevojke će u Biogradu uvježbavati završnu koreografiju pod budnim okom mentorice te plesne pedagoginje Marine Mihelčić. Finalistice očekuje i dobrotvorna večer gdje će predstavljati darove svojih županija, kao i projekt „Njegujmo život“ u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d.d.

"Sve donacije idu udruzi Debra, poznatijoj kao „Djeca Leptira“ te tako sudjelujemo u svjetskom projektu „Beauty with a Purpose“ te nam je čast biti dio takve humanitarne organizacije Miss World", izjavila je Maja Vračarić, Direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

Finalnu večer ljepote vodit će Davor Garić, a glazbeni program upotpunit će mlada violinistica Sarah Puškaš, glazbenica Emina Arapović te poznati glazbenik čija je karijera i započela na Miss Hrvatske, Sandi Cenov čija je pjesma „Ljubav za sve“ postala svojevrsna himna Direkcije Miss Hrvatske.Kome će Angelica Zacchigna, aktualna Miss Hrvatske predati krunu, vidjet ćemo 26.09. u prekrasnom ambijentu Ilirijinog event prostora Arsenal u Zadru.

Izravan prijenos izbora za Miss Hrvatske 2017., pratite na portalu Dnevnik.hr u utorak, 26.09.2017. u 20 sati.

Hrvatski lanac srebrnarnica ARGENTUM, idealni modni dodaci ženskoj ljepoti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene