Vi birate!

Bliži se izbor za Miss Hrvatske: Koja je ljepotica vama najljepša?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

18 ljepotica natječe se za titulu Miss Hrvatske, a jedna od njih postat će i Miss Medija. Podržite svoju favoritkinju i dajte joj glas u anketi koja se nalazi na dnu članka.

Pred nama je još jedan izbor za najljepšu Hrvaticu. Krajem ovog mjeseca, točnije 26. rujna, u Zadru se održava finalni izbor za Miss Hrvatske. 18 djevojaka sprema se punom parom kako bi na svečanom izboru zasjale u punom sjaju.

Pogledaj i ovo showbuzz "nisam stigla" A gdje je vozačka? Novopečena Miss po nagradu stigla nepripremljena

Djevojke su već sada osvojile srca nacije, a jedna od njih postat će i Miss Medija. Tko će se okruniti laskavom titulom Miss Medija i tako osigurati direktan prolaz u finale? Tu odluku prepuštamo isključivo vama. Čitatelji portala DNEVNIK.hr odlučit će tko će postati Miss Medija. Stoga ostavite svoj glas i titulom Miss Medija okrunite djevojku koja vas je najviše osvojila izgledom i šarmom.

U konkurenciji su:

MISS LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE - "Čuvaj se senjske ruke"

Tea Mlinarić rođena je u Senju i učenica je Građevinske tehničke škole, a u slobodno vrijeme bavi se manekenstvom, pjevanjem i crtanjem. U budućnosti se vidi kao poslovna žena i manekenka.

 

MISS GRADA ZAGREBA - "Najzgodnija sada puca vlada"

Nika Poljak rođena je u Zagrebu, a studentica je marketinga i komunikacije. U slobodno vrijeme bavi se glumom jer desetogodišnje iskustvo pohađanja Zagrebačkog kazališta mladih razvilo joj je ljubav prema sceni i umjetnosti.

 

MISS ZAGREBAČKE ŽUPANIJE - "Od zagorskog vina žešća je samo zagorska žena"

Marija Vujević učenica je III. gimnazije u Zagrebu te učenica srednje glazbene škole, smjer solo pjevanje. U slobodno vrijeme igra odbojku te volontira sa crkvenim zborom. Zahvaljujući svom glazbenom talentu, proputovala je mnoge europske i svjetske metropole te se nada da će tako biti i u budućnosti.

 

MISS KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - "To neje niš, to bu prešlo dok se buš ženil"

Ivana Šignjar završila je srednju medicinsku školu. Za sebe kaže da voli pomagati ljudima i upravo zbog toga izabrala je profesiju medicinske sestre. Velika joj je ljubav sviranje žičanog instrumenta cimbala, a u slobodno vrijeme rado se druži s prijateljima i trči.

 

MISS SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE - "Lipovljani, u srcu vas nosim, kud god idem, s vama se ponosim"

Sabina Čavlović iz Lipovljana u slobodno se vrijeme bavi modelingom, a upornost i optimizam njezine su vrline, čime se jako ponosi. Za sebe kaže da je iskrena osoba te se nada da će uvijek s takvim ljudima biti i okružena.

 

MISS VARAŽDINSKE ŽUPANIJE - "Dok si rekel keks"

Paula Hublin iz Brezničkog Huma bavi sesportom i glumom, a u slobodno vrijeme voli putovati i sklapati nova prijateljstva. Za sebe kaže da je komunikativna i uporna osoba te se nada da će u budućnosti uspjeti u svemu što je zamislila.

 

MISS BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE - "Ajd ne ofiraj sa mnom"

Valentina Jackiv iz Slavonskog broda u slobodno vrijeme voli čitati i trčati, a u budućnosti se vidi u svijetu modelinga. Studentica je Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, a želja joj je proputovati cijeli svijet.

MISS SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE - "Jesi bija na kavi s njon"

Martina Mitar iz Segeta Donjeg učenica je prirodoslovne tehničke škole te se u slobodno vrijeme se bavi rolanjem i modelingom. Uspješna je u rukometu i zumbi, a za sebe kaže da je uporna i tvrdoglava.

MISS ISTARSKE ŽUPANIJE - "Najteže na uven svitu je biti čuvik"

Michelle Korenić iz Pule studentica je novinarstva, a odlično svira elektičnu gitaru i u budućnosti se vidi u svijetu modelinga. Za sebe kaže da je perfekcionistica te ambiciozna i ustrajna osoba na koju se uvijek može računati.

MISS MEĐIMURSKE ŽUPANIJE - "Da de? De da de. Pusa z Međimurja"

Paula Percač iz Donjeg Kraljevca svira klarinet u dva orekestra te se aktivno bavi twirlingom. Studira dentalnu medicinu, a za sebe kaže da je vedra i vesela osoba. Voli upoznavati nove ljude i na taj način izgrađuje sebe kao osobu.

MISS VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE - "Dunavom plovi bijela lađa, ima lʼ koja od sremice slađa"

Ivana Grgurević učenica je gimnazije u Vukovaru te sudjeluje u dramskoj sekciji. U slobodno je vrijeme mažoretkinja, a životni joj je cilj biti sretna i okružena ljudima koje voli. Za sebe kaže da je vesela i opuštena te da uživa u životu.

MISS ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE - "Čuvaj se bure i šibenske cure!"

Antea Lea Luketa završila je Šibensku privatnu gimnaziju te se bavi ritmičkom gimnastikom u kojoj postiže odlične sportske rezultate. Studentica je Kineziološkog fakulteta te radi kao trenerica i sutkinja s djecom kojoj rado prenosi svoje znanje i sposobnosti.

MISS POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE - "Šta ʼš jest? Kruva, masti i crvene paprike"

Helena Matošević iz Frkljevaca završila je srednju medicinsku školu, a želja joj je upisati Studij sestrinstva. U slobodno vrijeme čita knjige i trči, a voljela bi se baviti i modelingom. Za sebe kaže da voli upoznavati ljude i putovati, stoga joj je želja proputovati svijet.

MISS BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE - "'El bi išo bečući kuć"

Ivana Matić učenica je medicinske škole, a želja joj je upisati studij medicinsko-laboratorijske dijagnostike. Za sebe kaže da je jako društvena i iskrena i uvijek voli pomoći savjetom. Slobodno vrijeme provodi plešući tradicionalne plesove jer ju to opušta.

MISS PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE - "Ala homo ča pojist"

Katia Kuharić iz Rijeke po struci je tehničar nutricionist, a uspješno se bavi plesom. Trenutni su joj hobiji gluma i modeling jer smatra da bi mogla biti uspješna u tim zanimanjima. U slobodno vrijeme voli volontirati i pomagati ljudima.

MISS ZADARSKE ŽUPANIJE - "Zadar sija na Mediteranu, vitka sam jer jedem zdravu hranu"

Antonija Bucić iz Selina završila je jezičnu gimnaziju te se bavi slikarstvom. U slobodno vrijeme piše pjesme i pjeva. Trenutno je postala studentica Ekonomskog fakulteta, a aktivna je u volontiranju. U budućnosti se vidi kao uspješna i neovisna žena.

MISS KARLOVAČKE ŽUPANIJE - "Al sam jučer napravila dar-mar. Ajhaj!"

Lucia Rebrović iz Karlovca učenica je srednje škole, smjer arhitektonski tehničar. U slobodno vrijeme bavi se biciklizmom i crtanjem. Za sebe kaže da je društvena i vesela osoba, a ponekad previše radoznala i tvrdoglava.

MISS DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE - "Imamo li prijestolje ili samo Igru prijestolja?"

Mia Planinić studentica je treće godine novinarstva, a u slobodno vrijeme bavi se fotografijom i šminkanjem. Obožava putovati te upoznavati nove kulture, povijesti i ljude. Za sebe kaže da je vesela, otvorena i uporna, a ponekad i pretjerano tvrdoglava.

Dajte svoj glas u našoj anketi!

Koja finalistica zaslužuje titulu Miss Medija?

  • Antonija Bucić
  • Lucia Rebrović
  • Paula Percač
  • Ivana Grgurević
  • Antea Lea Luketa
  • Valentina Jackiv
  • Michelle Korenić
  • Mia Planinić
  • Katia Kuharić
  • Nika Poljak
  • Marija Vujević
  • Paula Hublin
  • Helena Matošević
  • Tea Mlinarić
  • Ivana Šignjar
  • Ivana Matić
  • Sabina Čavlović
  • Martina Mitar

Ukupno glasova:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene