neizmjerna sreća

Pala na mladog milijardera: Slavna ljepotica drugi put pred oltarom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miranda Kerr i njen zaručnik Evan Spiegel uskoro će izgovoriti sudbonosno "da". Za njihov dan iz snova navodno je već sve spremno.

Miranda Kerr i njen zaručnik Evan Spiegel uskoro će svoju ljubav okruniti brakom. Američki mediji raspisali su se o vjenčanju slavne ljepotice i osnivača Snapchata, a u bračnu luku zaručnici će, ako je vjerovati napisima, uploviti vrlo brzo.

Pogledaj i ovo Kate Upton (Foto: Profimedia) Pod sretnom zvijezdom Bebe milijunaši: Ovo su najpoznatiji holivudski klinci rođeni u 2018. godini i koje će svijet tek upoznati

"Spremni su vjenčati se odmah", izjavio je izvor za US Weekly. Isti izvor navodi i da je zbog slavlja Mirandina obitelj doputovala iz Australije u Los Angeles.

Miranda i Evan u vezi su od 2015. godine, a zaručili su se samo devet mjeseci kasnije. "Rekla sam da!", pohvalila se Miranda u srpnju prošle godine na društvenim mrežama.

Zgodna manekenka već je u nekoliko navrata izjavila da je njen zaručnik, inače jedan od najmlađih milijardera na svijetu, tradicionalan i da zbog toga apstiniraju od seksa.

Inače, manekeni će ovo biti drugi brak. Prvi put u bračnu luku uplovila je s glumcem Orlandom Bloomom s kojim ima šestogodišnjeg sinčića Flynna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene