zna ga najbolje

Ona je Škorina supruga, ali i šefica: "Nije s njim baš lako"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga Miroslava Škore otkrila je kako je šefovati suprugu, ali i čime ju je Miroslav osvojio davne 1988. godine.

Već od prvih taktova Škorine uspješnice "Ne vjeruje srce pameti", prema kojoj je ovogodišnji serijal od čak četiri koncerta u Lisinskom dobio ime, publika se doslovno raspametila. Od riječi do riječi puna 4 sata, uglas su pjevali sve njegove hitove.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Ja imam stvarno sreću da sam očito uspio senzibilitetom ili tim nekim pjesmama pogoditi ukusu ljudi i da oni to opetovano hoće čuti", govori Škoro za IN magazin. 

"Ti bi trebala biti kod kuće. Dame i gospodo, moja supruga!", kazao je iznenađeni Škoro nakon što je u Lisinskom ugledao svoju suprugu. Kao direktorica njegove diskografske kuće, Kim Škoro, suprugu je uručila Platinastu i Dijamantnu ploču za broj prodanih primjeraka nosača zvuka. A ekskluzivno za In Magazin otkrila je kako je biti šefica Miroslavu Škori. 

"Nije baš lako, ali uvijek mi sve završimo sa osmijehom", govori Kim koja za svog supruga ima samo riječi hvale. "Dobar je, pametan je, to zvuči da ga stalno hvalim, ali stvarno sve je istina. Vrlo je ugodno raditi s njim", dodaje Kim Škoro. 

U mladu odvjetnicu Kim rođeni Osječanin zaljubio se davne '88., na zabavi u Pittsburgu, gdje je svirao s tamburašima. I to, vidjevši je s leđa. Nije ništa poduzeo, nego je ona naposljetku prišla njemu. "Osvojio me osmijehom i glasom", otkriva Kim. 

Počeli su se družiti, ali Škoro se morao vratiti u Hrvatsku. No Kim je vrlo brzo došla za njim. Simpatičnu Amerikanku hrvatskih korijena, glazbenik je oženio čak tri puta. Dva puta u Hrvatskoj i jednom u Americi.

"Ne slavimo te stvari, ni Valentinovo, ni Dan žena, čak mislim da on ni ne zna naše godišnjice. Mi imamo nekakvu filozofiju, ako nismo dobri svaki dan jedni prema drugima, onda ti dani ništa ne znače", kaže Škorina supruga. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene