Nekad su se ludo voljeli

Objavila staru fotografiju: Nekadašnja fatalna ljubavnica Miroslava Ilića ne odustaje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mirjana Antonović na svom je Facebooku objavila fotografiju na kojoj je, kaže, trudna sedam mjeseci. S njom je Ilić, koji je ljubi dok ona leži u krevetu. Za aferu je, kaže, znala cijela estrada.

Afera oko očinstva Miroslava Ilića još uvijek ne jenjava. Mirjana Antonović, njegova nekadašnja ljubavnica, na sve načine pokušava sa svojim sinom Devinom dokazati da je poznati glazbenik otac njenog djeteta, no to joj ne polazi za rukom. Ipak, koliko god Miroslav negirao da je Devinov otac, Mirjana ne odustaje. Na svom je Facebooku objavila fotografiju iz vremena dok je bila trudna.

Pogledaj i ovo Mirjana Antonović (Foto: Facebook) bitka oko očinstva Zbog Kićine divne crne žene Miroslav Ilić opet je morao na sud, a ona je povela i svoje tajno oružje

Na fotografiji je u sedmom mjesecu trudnoće, a Miroslav je ljubi i leži pored nje. Njihova veza je, tvrdi Mirjana, trajala i dok je bila trudna. U statusu pored fotografije navela je i da je cijela estrada znala za njenu i Ilićevu ljubav te da su živjeli zajedno skoro tri godine, unatoč tome što je Miroslav bio oženjen. Njihovoj ljubavi ipak je na kraj stala Ilićeva supruga Gordana.

Naime, kada je saznala za romansu svog supruga, nastao je potpuni kaos. Uslijed njega, Ilić je prekinuo vezu i ostao s Gordanom. Neki tragovi ljubavi ipak su ostali pa tako Mirjana još uvijek čuva fotografije iz vremena svoje silne ljubavi s Ilićem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene