Lijepa voditeljica

Mirna Maras ponovno slobodna

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedna od najljepših Hrvatica, zanosna voditeljica i uzorna majka, Mirna Maras, opet je slobodna.

Mirna Maras, lijepa voditeljica koja plijeni pažnju svojom ljepotom i neposrednošću gdje god se pojavi i trener Mario Valentić odlučili su se razvesti.

'Istina je da se rastajemo nakon osam godina zajedničkog života. Naša je ljubav bila iskrena i donijela je velik plod, našeg sina Niku, stoga ne žalimo ni za jednom sekundom naše veze. Uživali smo u lijepim i tugovali u teškim trenucima, ali nažalost, unatoč iskrenim i dugotrajnim naporima, nismo pronašli način na koji bismo pomirili prvenstveno velike ljudske razlike među nama. Kraj našeg braka je veliki poraz, ali njegov kraj ne znači i kraj našeg prijateljstva koje će uvijek okruživati našeg sina Niku. U životu je ponekad potrebno donijeti i teške odluke, poput ovakve, i vrlo teško proživljavamo ovo zahtjevno razdoblje. Nadamo se da će mediji poštivati našu želju da je ovo prva i posljednja izjava vezana uz ovu temu, posebno zbog mira koji želimo osigurati našem maloljetnom sinu', stoji u priopćenju para.

Pogledaj i ovo Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Nisu uspjeli sakriti Uspješna menadžerica: Otkriveno je s kime Mario Valentić čeka dijete?

>> Mario o Mirni: Nije me razočarala!

Mirna i Mario uskoro su trebali proslaviti šestu godišnjicu braka. Imaju 4-godišnjeg sina Niku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene