Perspektivan mladi glumac

USPJEŠAN I ZGODAN Mirana Kurspahića žene naprosto obožavaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

36-godišnji Miran Kurspahić jedan je od najperspektivnijih hrvatskih glumaca i redatelja, a ne škodi ni činjenica da su žene lude za njim.

Zagrebački glumac i redatelj Miran Kurspahić jedno je od najpoznatijih lica s malih ekrana i kazališnih dasaka. Trenutno glumi u najgledanijoj domaćoj seriji 'Kud puklo da puklo' te režira i glumi u sklopu raznih kazališta i teatara. Osim glumačkog talenta, Kurspahić posjeduje i talent za likovnu umjetnost - vrstan je crtač.

Pogledaj i ovo Miran Kurspahić Svi se okretali za njim Osebujni stil našeg glumca nije mogao nezamijećeno proći na zagrebačkoj špici, malo nas vraća i u prošla vremena

Ovaj 36-godišnjak rođen je i odrastao u Zagrebu, a kada je bio tinejdžer proveo je godinu dana u Milanu. Nakon završene srednje škole, započeo je studij na Pravnom fakultetu. To je završilo neuspjehom, te se Kurspahić odlučio okrenuti kazališnoj režiji i radiofoniji na Akademiji dramske umjetnosti. To je bio savršen potez za njega, jer od malih nogu je pokazivao sklonost prema glumi i režiji, a u četvrtom razredu osnovne škole čak je i osnovao svoju dramsku sekciju.

Prošlo ljeto je prekinuo 11 godina dugu vezu s partnericom Majom Cvitanović, s kojom ima kćer Minu. Iako je poznat kao vrlo privatna osoba, kad god prošeta ulicama za njim se glave uvijek okreću. Drži do svog vanjskog izgleda, stilski je uvijek sređen, a i brčići su mu postali zaštitni znak.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene