Obiteljski problemi

Mračna tajna slavne glumice - saznala sve nakon toliko godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obiteljske tajne izašle su na vidjelo!

Britanska glumica Minnie Driver krenula je na životno putovanje kada se priključila TLC-ovoj seriji 'Who Do You Think You Are'. 44-godišnja je glumica otkrila obiteljske tajne za koje nije niti slutila.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić Ma šećeri! Luka Modrić rastopio sve preslatkim obiteljskim prizorima: "Moji najvažniji trofeji!"

Otkrila je da je njezin otac Ronnie Driver, koji je preminuo 2009. godine, već imao ženu i djecu kad je upoznao njezinu majku Gaynor Millington. No to nije sve.

Jesu ili nisu : Tajna iza najturbulentnijih holivudskih veza

Popularna je glumica željela saznati istinu o ocu kojeg je dijelila s drugom obitelji, a da to nije ni znala. Glavni razlog zašto se odlučila na taj korak jest njezin petogodišnji sin Henr, piše Daily Mail.

'Željela sam da Henry ima drugačije životno iskustvo nego ja. Postoje velike pukotine u prošlosti moje obitelji za koje nisam znala i željela sam ispuniti te pukotine za njega. Mislim da je bitno da znate od kuda vučete korijene', rekla je glumica.

Minnie je također saznala da se njezin otac riješio medalje za hrabrost koju je dobio kao odlikovanje za sudjelovanje u Drugom svjetskom ratu.

'Rekao mi je da je medalju bacio u Temzu', ispričala je jedna od rođakinja u emisiji, što je Minnie jako iznenadilo.
Glumica živi u Los Angelesu, a petogodišnjeg sina podiže kao samohrana majka i ne želi otkriti identitet Henryjevog oca.

'Dijete vam sve promijeni, a Henry me inspirirao da se povežem sama sa sobom. Moj je otac umro godinu dana nakon Henryjeva rođenja pa sam zahvalna što su ipak jedno kratko vrijeme proveli zajedno. Moji roditelji upoznali su se 1962. I bili su zajedno 13 godina. Rastali su se kada sam imala 6 godina. Cijelo to vrijeme moj je otac bio oženjen drugom ženom i imao drugu obitelj. Moj otac je živio dvostruki život i jednostavno nismo pričali o tome od kuda je on. O svojim je roditeljima rijetko pričao i nikada ih nisam upoznala. Nikada nisam vidjela njihovu fotografiju i ne znam kako izgledaju', rekla je glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene