Slatka tajna

Minea otkrila što joj je najslađe: ''Nemoj mi ni spominjati''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Renata Končić Minea ovaj je tjedan imala zadatak koji joj nije bio nimalo lagan.

Često većina populacije nema vremena za vježbanje. Mnogima se, nažalost, i ne da. Zato je dobro makar napravili vježbe istezanja koje se mogu prakticirati bilo gdje, u teretani ili doma, nakon vježbanja ili napornog posla. Potrebno vam je 5 do 10 minuta dnevno, a vježbama istezanja dobit ćete na mobilnosti. Istezanje pomaže i kod bolova u leđima. Ovaj tjedan, emisija Zdravlje na kvadrat odvela je Renatu Končić Mineu na trening.

Pogledaj i ovo Mijo Kevo malo o načinu života Zvijezda Kumova sasvim iskreno priznala kojem bi se zahvatu podvrgnuo: ''Zbog ovog posla bi to napravio...''

"Moram priznati da nemam ja to u sebi, te nekakve vježbe istezanja, što svi kažu da je zdravo. Ja imam neke vježbe istezanja prije trčanja i nakon trčanja'', kazala je Minea koja se ovaj tjedan našla kod trenera Radovana Stošića u emisiji Zdravlje na kvadrad.

"Vježbe istezanja nemaju generalizirano jesu li za muške ili ženske, ili su za djecu, ili stare, nema to nigdje. Svatko ih može koristiti, i mladi i stari i muški i ženski'', kazao je Radovan Stošić poznat i kao bivši Mister Hrvatske.

Minea je više sklona vježbanju u prirodi - hodanju, trčanju, planinarenju. Budući da ne vježba u teretani, priznaje da nema iskustva s vježbama istezanja. "Vidjela sam u stvari koliko sam ne fleksibilna i koliko bi u stvari trebala poraditi na tome'', priznala je Minea.

"Ono što izbjegavam to je kruh, tjestenina, slatko. Više se oslanjam na zelenjavu, i ako je meso onda je samo meso sa salatom, nema miješanja krumpira, tijesta ili sličnoga'', kazala je Minea koja je usput otkrila koji joj je omiljeni desert.

"Ajme palačinke, nemoj mi ih ni spominjati, jedan od najomiljenijih deserta'', priznala je uvijek dobro raspoložena Minea.

Kako to izgleda kada Minea vježba pogledajte u našem video prilogu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene