HIT serija!

Susrela je svoju prvu i nikad prežaljenu ljubav!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova TV gledateljima predstavlja priču 'MILOST' o prekrasnoj mladoj djevojci Narin koja je junački i s ponosom prevladala sve prepreke koje je život stavio pred nju.

Od ponedjeljka 25.11. na programu Nova TV pratite novu tursku seriju - Milost - koju već sada možete gledati na OYO.hr.

A kako će izgledati prva epizoda, saznajte u sliejdećim redovima!


>> Özgu Namal - Posebna nova zvijezda serije MILOST!


Na jednoj od zabava svoje nabolje prijateljice, simpatične Deniz, Narin se osjeća usamljeno. U jednom trenutku ugleda svoju nikad preboljenu ljubav kako ruku pod ruku dolazi na zabavu s Denizinom lijepom sestrom koja se vratila iz inozemstva. Irmak izlazi s pomoćnikom generalnog upravitelja jedne banke.



Njegove su namjere ozbiljne. Čini se da je Firat nakon svih tih godina nije prepoznao. Međutim naziru se i druge sjene prošlosti koje će posve poremetiti miran i siguran život koji je Narin mukotrpno gradila.

U proljeće 1996. godine mala Narin živjela je u malome gradiću i bila najbolja učenica u razredu. Kada se jednog dana vratila kući iz škole, ugledala je svog oca Redžepa kako nepomično sjedi u stolcu ispred kuće te je shvatila da se dogodilo nešto strašno. Redžep je godinama bio u braku s Karom Hatidže zato što je očekivao da će dobiti nasljedstvo.



Međutim, kad je saznao da ništa neće dobiti, nasmrt ju je pretukao. Sirota obitelj sve je svoje nade položila u starijeg sina Mehmeta. I onda se dogodilo nešto neočekivano.

Mehmet je lud za nogometom i privukao je pozornost nogometnog kluba Jaslihanspor. Firat i Narin ponovno će se sresti zbog problema oko kredita Sermeta Karajela koji sa sobom donosi nevolje iz prošlosti.
 

Pogledaj i ovo showbuzz I slobodan je Miljenik Hrvatica otkrio kakve žene voli!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene