454998
454998
454998
454998
454998

Gdje se do sada skrivao? Sin Mela Gibsona pravi je zavodnik

  • , 27.10.2016., 08:58
  • Autor:
  • komentara

Zgodni Milo Gibson odlučio je krenuti očevim stopama.

 
 
 
 
Milo Gibson (Screnshoot. Instagram)
Milo Gibson (Screnshoot. Instagram)

Slavni glumac Mel Gibson otac je čak osmero djece, a deveto očekuje sa svojom 30 godina mlađom djevojkom Rosalind Ross.

Rosalind Ross, Mel Gibson (FOTO: Getty)

Jedno od osmero djece je i sin Milo kojeg je dobio iz braka s  Robyn Moore. 26-godišnjak je od oca nasljedio prodorno plave oči, šarm, ali i njegovu problemtičnu narav. Naime, još kao dvanaestogodišnjak Milo je izbačen iz škole jer je uhvaćen kako u školskom zahodu puši marihuanu.

Mel i Milo Gibson (Foto: Getty)

Milo, čini se, definitivno ide očevim stopama. Nedavno je dobio dobio prvu ulogu u filmu ''Hacksaw Ridge'', a producenti mu predviđaju sjajnu karijeru.

 

Congrats to my Bebe @lindsay___rose

A photo posted by Milo Gibson (@meelosh) on

Na premijeri filma pojavio se zajedno s ocem, ali i sa zgodnom djevojkom Lindsay Goodstein. Nema sumnje, jabuka ne pada daleko od stabla.

Mel Gibson, Lindsay Goodstein (Foto: Getty)

 

 

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se