Ne može doći u Srbiju

NE MOŽE DO NJEGA "Najviše želim doći i zagrliti oca koji je teško bolestan"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Francuska ga je odbila isporučiti Srbiji nakon što je protiv njega podnesena optužnica da je zloupotrebljavao položaj dok je bio stečajni upravitelj „Rada“.

Legendarni srpski glumac Velimir Bata Živojinović primljen je prošli tjedan u bolnicu u Beogradu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, a sada je smješten na odjel intenzivne njege jer mu se stanje naglo pogoršalo.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

Njegov sin Miljko Živojinović trenutno je u Francuskoj i ne može doći u Srbiju. Naime, Francuska ga je odbila isporučiti Srbiji nakon što je protiv njega podnesena optužnica da je zloupotrebljavao položaj dok je bio stečajni upravitelj „Rada“ do 2006. godine. Miljko je tada uhićen, a već godinu dana kasnije napustio je zemlju zbog čega se našao na Interpolovoj tjeralici. Miljko je tada s obitelji započeo život u Francuskoj, već deset godina sin Bate Živojinovića nije bio u Srbiji, a sada na sve načine pokušava doći u Beograd.

'Možete zamisliti samo koliko mi je teško kad me otac pita kad ću doći, grlo mi se stegne jer na to nemam odgovor. Najviše želim doći i zagrliti oca koji je teško bolestan. Otac je kod svakog muškarca korijen i stablo koje ga određuje za cijeli život. Veoma je bolno kad vam iščupaju korijen i posijeku stablo. Kad sam ocu bio najpotrebniji, nisu nam dozvolili da budemo zajedno. Svoje najteže bitke vodili smo sami, svako na svojoj strani, onako kako je tko najbolje zna', rekao je Miljko za Kurir.

'Čujemo se preko Skypea, ali to nikad ne može zamijeniti zagrljaj, pogled, duge razgovore, pa ni šutnju, koja je ponekad važnija od razgovora među muškarcima. Ali mi smo Živojinovići i izdržat ćemo sve nepravde. Svaki naš razgovor počinje pitanjem kad ću doći kod njega, a ja na to nemam odgovor. Osjećam u njegovom glasu nadu i vjeru i to mi daje snagu da izdržim', dodao je.

Bata je na intenzivnom odjelu, a liječnici su potvrdili da su uzrok tome srčana i bubrežna insuficijencija. Bati je u utorak naglo pozlilo i doktori se trude pružiti mu najbolju njegu, pa je u srijedu prebačen u jednu beogradsku bolnicu, a sada se oglasila i njegova supruga Lula i utješila njegove brojne obožavatelje.

'Moj Bata je borac, preživjeti će on i ovo. Hvala Bogu, zdravstveno stanje mu je sada bolje. Mi smo svi optimisti i zato sve ide na dobro' rekla je supruga i dodala da će glumac u bolnici ostati još nekoliko dana.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene