Miley bez zadržavanja

Mislili ste da ste vidjeli sve? E varate se!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Provokacija i samo provokacija. To je glavna misao vodilja 20-godišnje Miley Cyrus koja je objavila novi spot u kojem je potpuno gola!

Svijet showbizznisa u zadnjih nekoliko tjedana bruji o mladoj pjevačici Miley Cyrus koja je podigla veliku prašinu na MTV VMA dodjeli nagrada. No ona ne staje, već će samo još doliti malo strasti na već razbuktalu vatru.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus postala viralni hit Pojavila se polugola, ali svi pričaju o njezinoj frizuri: ''Je li ovo Kurt Russell? Što joj se dogodilo s kosom?''

>> Nakon nastupa koji je izazvao opće zgražanje: 'Stvarali smo povijest!'

Objavila je novi spot za pjesmu 'Wrecking Ball', emotivnu baladu na koju Miley ne skriva suze, ali ni svoje potpuno golo tijelo. Slavni Terry Richardson snimio je spot u kojem je Miley zamislio kako se ljulja na golemoj kugli koja ruši sve pred sobom. Simbolično ili ne, Miley je potpuno ogolila i spremna je svima pokazati da već odavno nije ona mala djevojčica Hannah Montana.

Spot je vani, a Miley će nastupati i kao posebna gošća u humorističnom showu 'Saturday Noght Live'. Što vi kažete na ovaj korak 20 –godišnje glazbenice? Sviđa li vam se novi spot?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene