Tek joj je 21.

Sada je i službeno punoljetna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što li će nam tek sad prirediti?!

Iza nje su godine karijere, prvo kao Disneyevo lice a sada kao nova princeza skandala – Miley Cyrus na današnji je dan navršila 21. godinu!

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković simpatično ili? Zgodni banjalučki gradonačelnik zaplesao na poznati hit pa naišao na negativne komentare: ''Kakav cirkusant!''

Miley Cyrus glazbena je zvijezda koja se u zadnju godinu potpuno preobrazila u pravu princezu skandala. Od nastupa na MTV nagradama, vulgarnih pokreta, kritika javnosti, novih provokativnih videa kao i javno pušenje marihuane na dodjeli nagrada u Amsterdamu... samo je dijelić showa za koji je bila zadužena mlada pjevačica.

>> 'Odlučila sam da me nije je**** briga'

Miley je tek danas u službeno punoljetna po američkim zakonima, a ako se do sada suzdržavala, tek će nam pokazati da ju doista nije briga što drugi misle o njoj.

Neki je vole više, neki manje, no na Twitteru je prati preko 15 milijuna ljudi. Njezin hit 'Wrecking Ball' osvojio je glazbene ljestvice, a donio joj je i MTV nagradu za najbolji video spot. Miley se pohvalila na Twitteru kako je rođendan dočekala uz svoje kućne ljubimce, no pravi party vjerojatno se tek sprema.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene