IZNENADILA ODLUKOM

''Potpuno sam čista tri tjedna'' Drastična promjena u životu slavne pjevačice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Miley Cyrus otvoreno je progovorila o korištenju marihuane.

''Zločesta'' djevojka Miley Cyrus okrenula je novu stranicu u životu. Miley je do sada bila poznata po provokativnim spotovima, ''divljim'' nastupima na koncertima i javnom zagovaranju marihuane, a pogotovo nakon što je na jednom svom koncertu izvadila joint i zaplila ga. Međutim, te stvari su sada daleka prošlost. Miley je sa svoje 24 godine odlučila kako je vrijeme za promjene i to nabolje.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Voli i žene i muškarce Varala je glumca za kojim žene uzdišu, a među ostalim i sa sadašnjim dečkom koji ju potiče na dobra djela

''Volim biti okružena ljudima koji me čine boljom osobom, a to su ljudi koji nisu pod utjecajem droge. Nisam pušila travu tri tjedna što je najduži period do sada. Ne drogiram se, ne pijem, potpuno sam čista jer želim biti čiste glave i vidjeti jasno'', kazala je Miley koja je otkrila kako nije pušila travu ni dok je snimala svoj novi šesti studijski album.

''Da mi je netko rekao prije šest godina da ću napisati takvu pjesmu, ne bih mu vjerovala. Ovaj album je na neki način refleksija stanja. Moram biti otvorena prema drugačijim stavovima i mišljenjima jer samo tako može doći do promjena. To nije zato što se nekome 'uvlačim' kako bih prodala što više ploča'', poručila je bez dlake na jeziku Miley za magazin Billboard.

Njezin ''buran'' život započeo je nakon što je upoznala Liama Hemswortha. Iako je par prekinuo zaruke 2013. baš zbog njenog problematičnog ponašanja, svojoj ljubavi odlučili su dati još jednu šansu koju Miley očito ne želi odbaciti.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene