Samo najbolje

Za Severininog sina hotel će biti pretvoren u igraonicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina nije pozvana.

Sin Severine i Milana Popovića, preslatki Aleksandar, proslavit će sutra četvrti rođendan. Srpski mediji pišu kako je Milan pripremio pravi spektakl za svog nasljednika. Dječak bi, naime, trebao rođendan proslaviti sa ocem, koji ga za tu priliku dovodi u Srbiju. Svoj hotel u Vršcu pretvorit će u veliku igraonicu za dječaka.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Igraju se životima djece..." I ogorčena Ella Dvornik stala uz Severinu, uputila joj je snažne riječi i poslala jasnu poruku: "Ako ovo nije za ulicu, ne znam što je!"

Osim Aleksandra, u hotelu će boraviti i njegovi prijatelji te roditelji. Milan će i njima omogućiti da s dječakom proslave rođendan pa je svima osigurao smještaj. 'Kada je Aleksandar kod Milana oni vrijeme provode u hotelu, zbog čega je prije godinu dana napravio veliku igraonicu sa svim mogućim zanimacijama za djecu. Taj dio interijera izgleda kao dječji svemirski brod s autićima, ljuljačkama, toboganima i igračkama. Osoblje hotela radi već nekoliko dana na dezinfekciji bazena, podova i igraonice, kao i na pripremi hrane za djecu, ali i Popovićeve prijatelje. Sva hrana bit će od organskih namirnica', izjavio je neimenovani izvor za srpski portal.

Poduzetnik za dječaka priprema mnoga iznenađenja, od torte na kojoj će biti figurice Aleksandrovih omiljenih animiranih likova, do dolaska mađioničara i igračaka koje je naručio za svog sina. Severina neće biti na rođendanu, iz jednostavno razloga što nije niti pozvana. Sinu će poklone i slavlje prirediti naknadno, piše Svet.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene