Želi mijenjati sustav

Popović ne odustaje: Severina me lažno prijavila za nasilje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Milan Popović podržao je Hrvatsku udrugu za ravnopravno roditeljstvo.

Milan Popović ne odustaje. Ovog puta bivši Severinin zaručnik i otac njezinog sina Aleksandra, dao je podršku Hrvatskoj udruzi za ravnopravno roditeljstvo, koja traži da se u Obiteljski zakon unese odredba prema kojoj će se zajednička roditeljska skrb određivati na prijedlog jednog roditelja, a ne oba kao dosad. Popović je izjavio da je iz razgovora s drugim očevima shvatio da nije jedini u Hrvatskoj s tim problemom. 'Ja sam odgovoran s drugim roditeljem za odgoj djeteta, no nemam pristup svom djetetu. To je propust koji treba korigirati', kazao je.

Pogledaj i ovo Vedrana Rudan Ravno u glavu! Brutalan komentar Vedrane Rudan na slučaj Severina - Popović: "Severina nek se je*e, vještice, nisi naša cura!"

Dodao je da centri za socijalnu skrb ne reagiraju na žalbe očeva. 'Dijete se nije htjelo odvojiti od mene i prijeći dadilji. Ja sam zvao centar za socijalnu skrb, a socijalna radnica mi je rekla da sam neodgovoran otac jer nisam u stanju objasniti svom djetetu da mora ići majci. Druga mi je rekla da moram objasniti trogodišnjem djetetu da postoji presuda', dodao je.

Otkrio je i da ga je Severina lažno prijavila za nasilje u obitelji. 'Ja imam prijavu za nasilje u obitelji, koja je lažna prijava i ne sadrži ništa, ali omogućuje majci da me u svojim dopisima sudu naziva nasilnikom. Ja nikad nisam bio agresivan, nisam prijetio niti psovao. Nikad me zbog te prijave nisu zvali iz policije, jer je netko ovo pročitao i vidio da je to glupost', rekao je, mašući debelim spisom papira, prenosi Index.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene