Sukob se nastavlja

Milan Popović tvrdi da ga je Severina prevarila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beogradski poduzetnik ne prestaje prozivati svoju bivšu partnericu. U sredini svega i dalje je maleni Aleksandar.

Nastavljaju se problemi bivšeg para. Milan Popović i ovog puta proziva Severinu zbog njihovog sina Aleksandra. Pjevačica je navodno iznenada promijenila planove zbog kojih Milan nije mogao proteklog vikenda vidjeti sina. Iako su se dogovorili da Popović malenog preuzme u Beogradu, Severina mu je zadnji čas poslala poruku da dođe po Aleksandra u Zagreb.

Pogledaj i ovo Nika Antolos podrška sa svih strana Naša pjevačica mnoge je dirnula svojom posvetom kolegici: "Zato je mrze. Ne mogu je poleći, ne mogu je preskočiti, pa miniraju slabine"

'Severina namjerno opstruira viđanje djeteta. Često odbija mijenjati termine kada je Milan preuzet, a poslije toga Centru za socijalnu skrb ne prijavi da dijete nije vidjelo oca. Tako pokušava spriječiti da dijete postane previše privrženo ocu i da ne odbija povratak majci, što se u zadnje vrijeme događa', ispričao je izvor srpskim medijima.
Popović je iz Kurira saznao da je Severina sa Igorom Kojićem i Aleksandrom u Beogradu, a kako bi to provjerio, nazvao je redakciju.

'Molim vas, recite mi je li Severina zaista bila u Beogradu jer je dogovor bio da Aleksandra preuzmem u petak, ali je naprasno promijenila plan i tražila da po sina dođem u Zagreb. Znala je da je nemoguće', rekao je Severinin bivši za Kurir.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene