čekaju prinovu

Popović prvi puta o novoj djevojci: "Zgodna je, obrazovana i mlada"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milan Popović otkrio je tko je žena s kojom čeka još jedno dijete.

Bivši Severinin partner Milan Popović uskoro će još jednom postati otac. O majci njegovog drugog djeteta do sada se malo znalo. Tek da je dosta mlađa od Milana i da potječe iz ugledne obitelji. No o novoj ljubavi svog života s kojom očekuje prinovu Milan je konačno i javno progovorio. "Zove se Bojana, upoznali smo se u Beogradu prije nešto više od dvije godine. Studira marketing i iz dobre je obitelji. Jako je zgodna, obrazovana, mlada, 23 su joj godine, oštroumna je, snalažljiva i uvijek spremna na šalu. S njom nema svađe, čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju biti hirovite. Mila je, draga i mislim da će biti super majka", otkrio je Milan.

Pogledaj i ovo Nika Antolos podrška sa svih strana Naša pjevačica mnoge je dirnula svojom posvetom kolegici: "Zato je mrze. Ne mogu je poleći, ne mogu je preskočiti, pa miniraju slabine"

Nakon malenog Aleksandra, 51-godišnji biznismen otac će postati još jednom dječaku, a za mijenjanje pelena, kaže, i više je nego spreman.  "Sretan sam i jedva čekam taj cijeli proces ranog odgoja djeteta. Naše dijete začeto je jer je to božji blagoslov, a i Aleksandru će biti mnogo zanimljivije ako bude odrastao uz još jednog ili dva dječaka, može i curica", priča Popović.

Milan i Bojana još uvijek žive na odvojenim adresama, no to će se ubrzo promijeniti s obzirom da svojoj novoj partnerici Milan želi biti maksimalno na raspolaganju u trudnoći. Ipak, o vjenčanju još ne razmišljaju. "Nismo još razgovarali o toj temi, ali ona ne postavlja nikakve uvjete. Potpuno je normalna i razumna, rekla je samo da što prije želi još djece", otkio je Popović u intervjuu za Gloriju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene