potvrdio nagađanja

PRIZNAO JE Severinin bivši čeka prinovu: "Jako sam sretan!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Istina je, jako sam sretan zbog toga", kratko je kazao Milan i potvrdio šuškanja koja već duže vrijeme kolaju kuloarima.

Bivši Severinin partner Milan Popović potvrdio je da čeka drugo dijete. Mediji su se o prinovi srpskog biznismena raspisali još prije nekoliko mjeseci, a sada je Popović tu informaciju odlučio i potvrditi."Istina je, jako sam sretan zbog toga", kratko je kazao Milan za srpski Blic.

Pogledaj i ovo Nika Antolos podrška sa svih strana Naša pjevačica mnoge je dirnula svojom posvetom kolegici: "Zato je mrze. Ne mogu je poleći, ne mogu je preskočiti, pa miniraju slabine"

Iz veze sa Severinom Popović ima uskoro četverogodišnjeg sina Aleksandra, a uskoro mu stiže još jedan nasljednik. Doduše, možda bude i nasljednica s obzirom na to da Milan nije otkrio spol djeteta.

Milanova nova partnerica i majka njegovog drugog dijeteta navodno je 23-godišnjakinja iz ugledne obitelji. O njoj se malo zna jer svoj život uspijeva držati podalje od medija. Videointervju s Milanom Popovićem možete pogledati ovdje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene