Uznemiren je

MILAN POPOVIĆ Tužit će Severininog svekra

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milan Popović odlučio je tužiti Severininog svekra.

Oko Severine nikad mira. Milan Popović sada je odlučio tužiti Severninog svekra Dragana Kojića Kebu. Naime, Keba mu je, s majčinog rođendana, doveo sina u sitne noćne sate, a Milan je tada primijetio kako maleni Aleksandar nije vezan i sjedi na suvozačevom mjestu.
'Reagirao sam kao i svaki otac koji brine o svojem djetetu. Jedina mogućnost koju imam jest da podnosim prijave, da šetam po sudovima i da se borim na sve zakonske načine da zaštitim svoje dijete', kazao je Milan za srpski Alo.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Igraju se životima djece..." I ogorčena Ella Dvornik stala uz Severinu, uputila joj je snažne riječi i poslala jasnu poruku: "Ako ovo nije za ulicu, ne znam što je!"

Pročitajte i što je Severina rekla o abortusu te kako je sve pozvala da nakon gay pridea idu u crkvu.

Bivši Severinin tvrdi kako želi da mu dijete odrasta u anonimnosti, a ne pod svjetlima reflektora. Novinarka istog lista priupitala ga je i što kaže da to da je Aleksandar sa Severinom dok je paparazzi uhvate u alkoholiziranom stanju, na što je Milan kazao 'Upravo me to muči. Tko se brine za njega dok si ona dopušta biti u takvom stanju'.

Milan je također istaknuo kako ne želi da mu, ne daj Bože, zbog prevelikog publiciteta sina, otmu dijete kao što su to nekada napravili Lepoj Breni.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene