455744
455744
455744
455744
455744

BANDIĆ LIJEČI LJUBAVNE RANE "Ne znam što time dobiva, nije u redu"

  • , 02.11.2016., 19:56
  • Autor:
  • komentara

Milan Bandić postao je zvijezda glazbenog spota za pjesmu "Uspomene".

 
 
 
 
Gradonačelnik Zagreba u glazbenom spotu (Video: Dnevnik Nove TV)
Gradonačelnik Zagreba u glazbenom spotu (Video: Dnevnik Nove TV)

Našao je Milan Bandić, uz sve što mu se događa posljednjih dana, vremena i za glumačke vode. Ni manje ni više nego u glazbenom spotu Saše Hindića i Željka Samardžića za pjesmu "Uspomene". Evo kako to izgleda.

Ni ovo nije sve od gospodina Bandića! Našao je vremena i za glumačke vode. Ni manje ni više nego u glazbenom spotu Saše Hindića i Željka Samardžića za pjesmu "Uspomene". Požalio se Saša Hindić Milanu Bandiću na ljubavne jade. Barem u pjesmi. Zagrebački gradonačelnik prijatelju u glazbenom spotu vida rane.

"Nisam ga zvao u svojstvu političara da bude, nego u svojstvu dragog prijatelja. To je jednostavno poruka i poveznica da nas taj čovjek podržava. Znači čuo je pjesmu jako mu se svidjela i podržava taj naš duet i sve što doprinosi hrvatskoj kulturi", rekao je Saša o Bandiću i njegovoj ulozi u spotu.

"Gospodin Bandić je već krenuo u političku kampanju za predstojeće lokalne izbore 2017. Traži neke nove kanale komunikacije, ovo je zasiguno najnoviji izbor", kazao je PR stručnjak Hrvoje Ratkić.

Građani su, s druge strane, pomalo zatečeni. Dok nekima to nije u redu, drugima je Bandićeva uloga simpatična. Više pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se