Bujne grudi

Nikad bujnija glumica: 'Ne znam kako da se nosim s ovim grudima!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Život je ponekad tako težak...

Slavna glumica Mila Kunis gostovala je u Conan Showu, gdje je progovorila o majčinstvu te fizičkim promjenama kroz koje je prolazila tijekom trudnoće s kćeri Wyatt Isabelle. Conan joj je rekao da vidio fotografiju s crvenog tepiha na kojoj izgleda kao da joj Channing Tatum gleda u grudi koje su 'nabujale' nakon trudnoće.

Pogledaj i ovo Channing Tatum i Zoe Kravitz ipak je (po)kleknuo! Miljenik žena mislio je da više neće stati pred oltar, no četiri godine nakon razvoda razuvjerila ga je lijepa kolegica!

Procurila prva fotografija kćeri Mile Kunis i Ashtona Kutchera

'To je grozno! Poznam Channinga i volim ga, ali on zbilja nije zurio u moje grudi. Ne znam kako da se nosim s njima jer ih nikada prije nisam imala. Uvijek sam se oblačila u odjeću za cure koje izgledaju kao daska i sad odjednom sam bujna', rekla je glumica.

Glumica je rekla da se nikako ne može naviknuti na činjenicu da sada stvarno ima grudi. I to kakve grudi... 'Prvo ću morati početi nositi grudnjake. To je jedno potpuno novo iskustvo za mene. Prije mi se to nije događalo, no sada muškarci često gledaju u njih', otkrila je glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene