Opasne optužbe

Političar o slavnom paru: 'On svoju ženu iskorištava kao seksualni objekt'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki političar dotaknuo se teme slavnog hollywoodskog para.

Mike Huckabee američki je političar koji se u svojoj novoj knjizi naslova 'God, Guns, Grits and Gravy' dotaknuo teme slavnog hollywoodskog para. On je naime zaključio da se reper Jay-Z ponaša kao svodnik svoje supruge Beyonce.

Pogledaj i ovo showbuzz Raskošna plača Za samo milijun eura možete živjeti mjesec dana u njezinoj kući

Njega je najviše zasmetao njihov nastup na prošlogodišnjoj dodijeli nagrade Grammy kada su Bey i Jay-Z izveli pjesmu 'Drunk In Love'.

'Zašto? Beyonce je nevjerojatno talentirana, darovita djevojka. Ima odlično tijelo i u stvari ima jako dobar glas. Odlična je plesačica – osim što bi neke pokrete mogla ostaviti za spavaću sobu', rekao je Mike.

'Jay-Z je običan biznismen i zanima me je li on svjestan da postoji granica između supruga i svodnika. On svoju suprugu iskorištava kao seksualni objekt.', nastavio je.

Slavni par svako malo si priušti neobično putovanje, a sada je na red došao i Island

Iako je iza ovog slavnog para burna godina u kojoj su se svi pitali hoće li se rastati, u Novu su 2015. čini se ušli sretniji no ikad. Queen B je na svojoj službenoj stranici objavila i nove privatne fotografije s proslave suprugovog 45-rođendana koji su slavili u krugu prijatelja uz tortu. ako je tamo bio minus debelo ispod ništice, Bey je uživala u toploj kupki na snijegu, nakon što je sa suprugom bila na vožnji helikopterom i jet skijem. Slavni par nije dugo izdržao na hladnoći, a sada su već viđeni u Dubaiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene