450963
450963
450963
450963
450963

AMERIKA PRASNULA U SMIJEH Michelle imitirala supruga Baracka

  • , 22.09.2016., 08:39
  • Autor:
  • komentara

Michelle Obama uspjela je nasmijati naciju imitacijom supruga.

 
 
 
 
Michelle Obama (Screenshot: Youtube)
Michelle Obama (Screenshot: Youtube)

Michelle Obama gostovala je u zabavnoj TV emisiji Stephena Colberta 'The Late Show' u kojem je, između ostaloga, imitirala svog muža.

Michelle je također priznala kako 'nema razumijevanja' za Billa Clintona i Melanie Trump. Smatra kako nisu dovoljne potpore supružnicima koji su trenutno aktualni kandidati za predsjednika SAD-a.

U razgovoru s voditeljem Colbertom nije puno govorila o politici, ali se dotaknula skandala u kojemu je Melania Trump plagirala dijelove njenog govora. 'Da, to je bilo teško', kratko je prokomentirala.

Najzanimljiviji dio razgovora bio je onaj kada je Michelle imitirala supruga. Ispričala je kako ona i kćerke to uspješno rade, a onda je navela primjer obiteljskog razgovora za večerom kada je Malia upitala oca o razgovorima koje je vodio o globalnom zatopljenju.

Tada je opisala kako je Barack vrlo rado komentirao takve teme, ali i vrlo opširno.

'Malia obično postavlja takva pitanja dok Sasha i ja pričamo o tome koja nam je najdraža pjesma s albuma Lemonade', izjavila je Michelle.

OVDJE pogledajte urnebesni video gdje slavni čitaju komentare na svoj račun.

Urnebesna scena u kojoj Michelle Obama imitira supruga počinje u petoj minuti videa.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se