Vjenčanje na Floridi

Michael Jordan tajno oženio svoju 15 godina mlađu djevojku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svijet showbiznisa pomalo je zatekla vijest kako se legendarni košarkaš ovaj vikend - opet oženio!

Legendarni košarkaš 50-godišnji Michael Jordan oženio je svoju djevojku 35-godišnju Yvette Prieto u crkvi u Palm Beachu na Floridi, istoj onoj u kojoj je Donald Trump oženio Melaniu Knauss.

Pogledaj i ovo showbuzz Legenda je u Splitu! Razveo se nakon 18 godina braka i troje djece, a onda je sreću našao s atraktivnom Kubankom s kojom sada odmara u Hrvatskoj

Vjenčanju je svjedočilo 500-tinjak gostiju, a Micheal je najveću potporu imao od svoje majke, svojih sinova, obitelji i prijatelja. Paparazzi nisu uhvatili same mladence, no bilo je tu puno poznatih gostiju.

Sve najbolje Jordanu i njegovoj Yvette poželjeli su i igrači NBA-a Scottie Pippens sa suprugom Marsom, te Patrick Ewing.

>> Nogometaš Dinama se vratio bivšoj s kojom planira i vjenčanje!

Nakon ceremonije petstotinjak uzvanika slavilo je u Michaelovoj vili gdje je održava i svečana večera, a kako ništa prije samog vjenčanja nije izašlo u javnost, pobrinuo se sam Jordan. Naime, radnici su morali potpisati ugovor zbog kojeg nisu smjeli nikome pričati o onome što rade. 'Moja privatnost trenutno mi je sada najvažnije', rekao je mjesec dana prije vjenčanja sam Michael u razgovoru s novinarkom ET Newsa.

Jordan je već bio u braku. 1989. oženio je Juanitu Vanoy, a par se rastao nakon 18 godina braka 2006. godine. Poznati košarkaš ponovno je našao ljubavnu sreću u društvu mlađe supruge.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene