Je li to moguće?

Ne žive zajedno od prošle godine?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Američki mediji raspisali su se kako Michael Douglas i Catherine Zeta Jones više ne žive zajedno, no svojem su braku dali još jednu šansu.

Prilično je teško povjerovati najnovijim tračevima iz Hollywooda, posebno nekoliko dana nakon što se slavni par zajedno pojavio na dodjeli Oscara.

Pogledaj i ovo Haris Džinović snimljen u centru beograda Internetom kruži zanimljiva snimka Harisa Džinovića s ulice, svi se pitaju što to pije

Piše se kako su se Michael Douglas i Catherine Zeta Jones razišli još prošlo ljeto! Njihov 12-godišnji brak svakako je prolazio kroz mnoge teške trenutke; Michael se borio s rakom, a Catherine se borila s bipolarnim poremećajem.

>> Savršen par - A 25 godina je mlađa od njega!

Navodno se Michael odselio iz njihovog doma još tijekom ljeta s njihovih dvoje mlađe djece. 'Teško su se nosili s bolestima i problemima njegovog sina sa zakonom, pa su odlučili da više ne mogu živjeti zajedno', rekao je izvor. 'Michael se preselio u kuću koji se iznajmio, ali je njihova razdvojenost vodila kraju', dodaje.

>> Glumica zaplesala i pokazala zavidnu formu i seksi tijelo!

Koliko ima istine u svemu, saznat ćemo uskoro. Par je pak djelovao skladno na oscarovskom crvenom tepihu. Michael je dao svoju punu podršku Catherine koja je nastupala na dodjeli Oscara. Slavni par je izgleda ipak spreman poraditi na svojim problemima...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene