sretan rođendan

TEK SU JOJ 34 GODINE Mudrija, zrelija, iskusnija! ''Volim svoje godine''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Kovačić danas slavi rođendan, a kolege s Nove TV priredili su joj iznenađenje.

Slavna voditeljica Mia Kovačić danas slavi. Tek su joj 34 godine, a iza sebe ima brojne uspjehe. Kolege na Novoj TV iznenadile su Miu i malim znakom pažnje. Mia je na setu IN magazina otvorila i dar koji ju je jako razveselio. Prekrasan crveni šal bio je baš ono što je željela.

Pogledaj i ovo In Magazin najdugovječnija lifestyle emisija Možete li vjerovati da je od ovih prizora prošlo već 15 godina? "U početku ne možeš ni sanjat da će to toliko dugo trajati!"

Mia još ne zna kako će proslaviti rođendan. ''Svake godine moji najbliži i moji prijatelji prirede neko iznenađenje za mene. Njušim da će tako biti i ove godine. Tek ću saznati kako ću proslaviti ovaj dan'', kazala je Mia za naš portal.

Ja se ponosim svakom svojom godinom i ne bih se vraćala u niže godine. Volim svoje godine'', kazala je Mia te otkrila i zašto.

''Svaka godina donosi dio mudrosti, zrelosti, iskustva! Svaka godina nosi nove uspomene i putovanja s dragim ljudima. Što sam starija, to sam ispunjenija i živim punim plućima'', otkrila je voditeljica IN magazina i Farme.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene