Uskoro nova Farma

MIA KOVAČIĆ OTKRILA 'Mislim da je danas puno ljepše biti dijete na selu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Omiljena voditeljica uskoro će ponovno voditi Farmu. Peta sezona uskoro kreće, a Mia Kovačić i Dušan Bućan vodit će nas kroz avanture farmera.

Pripreme za novu, petu sezonu Farme u punom su jeku! Ove godine voditelji seoske zabave bit će Mia Kovačić i Dušan Bućan. Omiljena voditeljica odgovorila nam je na poneka pitanja vezana uz Farmu, ali i seoski život. Priželjkuje li Mia jednog dana život na selu, koliko zna o farmerskim zadacima te čemu se najviše veseli, otkrila nam je u zabavnom intervjuu.

Pogledaj i ovo showbuzz OD 4. RUJNA NA NOVOJ TV U NOVOJ SEZONI FARME 18 Farmera upustit će se u avanturu života

Kako teku pripreme za Farmu?

Odlično, još malo i najpoznatije imanje će biti spremno da ponovno ugosti nove farmere. Dušan i ja smo se aktivno pripremali kroz snimanje promotivnih spotova za projekt. Tako sam prvi puta baratala motornom pilom i vozila traktor. Dušan je ipak u seoskom životu iskusniji od mene.

Što vas najviše veseli u ovoj sezoni najgledanijeg projekta?

Veseli me ponovno raditi s mojom ekipom. Iako nam je tempo rada ozbiljan, uvijek nam je zabavno i već smo si i nedostajali od posljednje sezone. Veselim se tišini farme, ljepoti prirode, divnim životinjama i našim druženjima.

Koliko ste privatno upoznati s farmerskim zadacima?

U ovih pet sezona sam postala majstorica. No, uvijek iznova je pravi gušt učiti zaboravljene zanate i stvarati svojim rukama.

Maštate li da živite negdje na selu i uživate u blagodatima male sredine?

Volim pobjeći u prirodu i napuniti baterije, no kako sam gradsko dijete onda volim dobar omjer i jednog i drugog.

Što mislite, zbog čega je život na selu bolji od života u gradu?

Sve ima svoje prednosti. U današnje vrijeme mislim da je puno ljepše biti dijete na selu nego u gradu jer vidim da stare igre, trčanje i skakanje tamo nisu izumrli, dok u gradu ne vidim djecu da se tako druže u prirodi. Da nema raznih igrica i aplikacija koje to zahtijevaju od njih možda ne bi ni izašli van.

Kako komentirate to da mnoga gradska djeca nikada nisu vidjeli domaće životinje te da mnogi misle kako koka ili krava dolaze iz supermarketa?

To je poražavajuće jer govori o stupnju obrazovanja te da se roditelji zaista ne bave svojom djecom dovoljno. Ne vode ih u prirodu već u shoping centar. Sve je manje druženja i zdravog okruženja pa se sve manje vremena ostavlja za bitne stvari.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene