Nakon Sunčice Lalić

Prelijepa Mia! Dragan Jurilj ljubi najljepšu Hrvaticu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poduzetnik je otkrio da je ponovno zaljubljen. Mlada Mia Franić jedna je od najljepših Hrvatica, čega je svjestan i Dragan Jurilj.

Nakon razvoda od Sunčice Lalić, poduzetnik Dragan Jurilj za Story je otkrio kako je u vezi s 22-godišnjom manekenkom. Atraktivnu Splićanku Miu Franić upoznao je preko zajedničkog prijatelja, a ubrzo je druženje preraslo u ljubavnu vezu. Oboje su se, kaže, upoznali u trenutku kad su izašli iz dugih veza pa su im se i zvijezde poklopile.

Pogledaj i ovo showbuzz skupa su bili 16 godina Nekad pravi domaći jet-set par prekinuo je nedugo nakon ovih fotki, on je utjehu potražio u mlađahnim ljepoticama, a ona se povukla iz javnosti

"Dragan je karizmatičan muškarac, osvojio me, a da to nisam ni primijetila. Jednostavno mi se uvukao pod kožu. Čini sve da bi me usrećio. Jako je inteligentan i posjeduje magičnu privlačnost. Kako da žena ne padne na njega?", otkrila je mlada Mia. Iako je od nje stariji dvadesetak godina, razlike nisu svjesni. "Kad je prava ljubav posrijedi, godine nisu važne", istaknuo je Dragan.

Da je njihova ljubav ozbiljna, svjedoči i činjenica da je Dragan Miu već upoznao sa svojim sinom, ali i da žive zajedno te su javno podijelili priču o svojoj vezi. Mia Franić možda vam je poznata iz brojnih modnih reklama i glazbenih spotova. Naime, od 14. godine uspješno se bavi manekenstvom te je jedna od najljepših Hrvatica. "Tko bi imao nešto protiv da mu svako jutro počne pogledom na najljepšu Hrvaticu", zapitao se Jurilj u intervjuu i time dao do znanja da je itekako svjestan kakvu ljepoticu ima u svojim rukama.

Ništa čudno, Dragan je oduvijek vezan uz ljepotice pa je tako 16 godina proveo u braku sa Sunčicom Lalić, s kojom je izgradio i poslovno carstvo te dobio sina. Unatoč razvodu, ostali su u dobrim odnosima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene