četvrtak izlazak

HRVATSKA ZASTAVA IZA METALLICE Kultni bend u garaži drži našu zastavu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedanaesti studijski album četvorke koju čine pjevač James Hetfield, bubnjar Lars Ulrich, gitarist Kirk Hammett i basist Robert Trujillo izaći će 18. studenoga.

Kultna heavy metal skupina Metallica najavila je u četvrtak izlazak svog prvog albuma u posljednjih osam godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Povijest benda kroz abecedu Metallica objavljuje knjigu za djecu, a sva zarada ide u korist dobrotvorne zaklade grupe

Ovih dana članovi benda najavili su i koncert koji će održati u Minneapolisu, a u pozadini najavnog videa jasno se vidi hrvatska zastava. Zahvaljujući kultnom bendu, hrvatsku zastavu vidjet će milijuni ljudi.

"Znamo da je prošlo puno vremena ali ponosni smo što možemo predstaviti 'Hardwired..To Self-Destruct', novi studijski album Metallice koji se već dugo čeka", objavljeno je u priopćenju.

 Jedanaesti studijski album četvorke koju čine pjevač James Hetfield, bubnjar Lars Ulrich, gitarist Kirk Hammett i basist Robert Trujillo izaći će 18. studenoga.

Na njemu će se naći pjesme čiji su naslovi tematski potpuno u skladu s dosadašnjom diskografijom Metallice: "Here comes revenge, "Murder One ili "Split out the bone".

Jedna od najuspješnijih skupina u glazbenoj povijesti, Metallica je osnovana 1981. u Los Angelesu a u 35 godina karijere prodala je desetine milijuna albuma širom svijeta i osvojila osam Grammyja. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene