Tko bi rekao?

U knjizi sve otkrila: Šokantna priznanja nekadašnje teen zvijezde!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melissa Joan Hart, koja je 1996. proslavila ulogom u teen seriji 'Sabrina, the Teenage Witch', u svojoj autobiografiji 'Melissa Explains It All' otkrila je šokantne detalje o svom životu.

Informacijama koje je otkrila Melissa Joan Hart u knjizi koja će biti objavljena idući mjesec - nitko se nije nadao.

Pogledaj i ovo Naslovnica knjige Okoštalo srce hrabar pomak Nije ni pomišljala da bi objavila priču koju je držala u sebi, no onda je inspirirana pjesmom to učinila i preokrenula si život!

'Oko godinu i pol dana sam eksperimentirala s marihuanom, ecstasyjem, halucinogenim gljivama i meskalinom', ispričala je 37-godišnja glumica.

>>> One su sretnice - izgledaju upola mlađe!

Opisala je kako je 1999. godine uzela ecstasy u Playboyevoj vili u Los Angelesu te se, pod utjecajem intenzivne droge, ljubila s djevojkom na stražnjem dijelu limuzine prije snimanja za časopis Maxim.

'To je bio treći ili četvrti put da sam uzela ecstasy, ali bila sam okružena lošim ljudima. Nije mi se sviđalo uzimati droge i izgubiti kontrolu', stoji u knjizi.

Ostali 'sočni' detalji u knjizi govore o njezinom poljupcu s Jerryjem O'Connellom i svađi s Ashtonom Kutcherom kojeg je nebrojeno puta nastojala potjerati sa svojih privatnih zabava.

'Glumio je pametnjakovića. Jednostavno se nismo slagali', rekla je Melissa. Danas je Melissa mama troje dječaka, koje je dobila sa suprugom Markom Wilkersonom. Za Marka se udala 2003. godine, a prije nekoliko godina povukla se iz Hollywooda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene