457664
457664
457664
457664
457664

ŠUTJELA I TRPJELA ZLOSTAVLJANJE ''Voljela bih da sam bila malo snažnija''

  • , 20.11.2016., 09:30
  • Autor:
  • komentara

Godinama je šutjela, ali svoju tajnu više nije mogla čuvati.

 
 
 
 
Melanie Chisholm (Foto: Getty)
Melanie Chisholm (Foto: Getty)

Melanie Chisholm, poznatija kao Mel C iz nekoć popularne grupe Spice Girls, progovorila je o zlostavljanju koje je trpjea kao članica benda. Djevojke tog nekada mega popularnog benda su je kontinuirano maltretirale dok je Mel C još bila jedna od njih. Upravo na svom novom albumu, "Version Of Me" pjevačica se bavi tom tematikom jer je to, kako kaže, album o zlostavljanju. "O tome kako sam se kao mlada osoba nalazila u situaciji gdje sam se osjećala maltretiranom i kako je to utjecalo na mene, i oblikovalo me na neki način'', rekla je u intervju za Attitude, piše Daily Mail.

Spice Girls (Foto: Getty)

"Nažalost, zlostavljanje zaista može oštetiti ljude i čak i kada postaneš snažniji i preboliš to, i dalje može biti tamo negdje u pozadini, potkopavajući te. Nadam se da će se ljudi poistovjetiti sa tom pjesmom," dodala je. Maltretiranje je, kaže, počelo u vrijeme kada je bila jedna od Spajsica. ''Neću nikoga imenovati. Ukazano im je na to, bile su svjesne toga što su učinile. Ispričale su se. Sada sam starija, imam mnogo više samopouzdanja i nitko neće s**** po meni. Kada sam bila mlađa dopuštala sam ljudima da s*** po meni. Što je bilo bilo je, ali voljela bih da sam bila malo snažnija," otkrila je bivša spajsica.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se