Licemjerstvo na kvadrat

ZGROZILA GOLOTINJOM "Kritizirala si druge, a sada se i sama skidaš"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svojom golišavom fotografijom Melanie je izazvala zgražanje, ali i osudu svojih fanova.

Pjevačica Melanie Chisholm, poznatija kao Mel C iz popularne grupe Spice Girls, zgrozila je svoje pratitelje na Instagramu nakon što je na toj društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj pozira u gaćicama dok gole grudi prekriva rukama.

Pogledaj i ovo Spice Girls (Foto: Instagram) najveća slava Globalni uspjeh i put prema raspadu djevojaka koje su prekšile protokol kad je princ Charles u pitanju

Iako su joj mnogi podarili komplimente zbog besprijekornog izgleda, bilo je i onih koji su joj jasno dali do znanja da je nedosljedna.  "Nedavno si kritizirala svoje kolegice da su previše provokativne, a sada se i sama skidaš u javnosti. Nije li to licemjerno od tebe?", zapitali su se mnogi.

 

Cheeky little cover shoot tomorrow. Better get my work pants ready! #behindthescenes #versionofme #putsomeclothesonwoman

A photo posted by Melanie C (@melaniecmusic) on

Jedan od pratitelja dodao je i da su članice Spice Girlsa u jednom periodu bile previše provokativne i otkrio možebitnu pozadinu najnovije golišave fotografije. "Možda joj samo treba publiciteta", zaključio je.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene