Bezrezervna podrška

MORA SLUŠATI Ona je jedina žena s kojom se Donald Trump ne svađa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prelijepa Slovenka osvojila je američkog milijardera. Hoće li mu svojim šarmom pomoći i u osvajanju glasača?

Donald Trump oduvijek ima velike ambicije. U poslovnom smislu odavno ih je ostvario, a sada želi vlast! Slavni republikanac želi postati predsjednik SAD-a. Ako se to dogodi, Slovenka će postati prva dama!

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump povukla se iz medija Procurio video prvog izlaska u javnost Donalda i Melanije Trump poslije sedam mjeseci, bivša prva dama posebno je privlačila pažnju

Naime, Trump je već 11 godina u braku sa prelijepom Melanijom Knauss-Trump. Donaldova slabost prema lijepim ženama poznata je oduvijek, no izgleda da ju je tek Melanija uspjela obuzdati.

Tečno priča nekoliko jezika

Prelijepa Slovenka rođena je u travnju 1970. godine u Sevnici u Sloveniji u obitelji poduzetnika i modne dizajnerice. Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina, no nije zapostavila obrazovanje. Tečno priča engleski, francuski i njemački, a studirala je dizajn i arhitekturu u Ljubljani. Sa Trumpom se upoznala 1998. godine, a pet godina poslije završili su u braku. Kao i brojne žene bogataša, i Melania ima svoju liniju nakita, kozmetike te se bavi humanitarnim radom. Svojedobno je Trump izjavio kako su Melania i on jako kompatibilni te se nikad nisu posvađali, jer za tim jednostavno nije bilo potrebe.

Oduševila i legendarnu Barbaru Walters

Njihova svadba bila je iznimno glamurozna, a pohodili su se Bill i Hillary Clinton, Heidi Klum, P. Diddy, Barbara Walters i mnogi drugi. Upravo legendarna Walters izjavila je svojedobno da je oduševljena Melanijom jer je iznimno inteligentna žena. 'Možda zato što je toliko lijepa, nitko ne očekuje da bude pametna koliko jest', kazala je Barbara. Gospođa Trump u brak je ušla u vjenčanici Johna Galliana, vrijednoj 200 tisuća dolara. Ubrzo, 2006. godine, rodila je dječaka Barona, kojeg zove 'mini Donaldom'.

Nikad se nisu posvađali

Skandalozni Trump, kojem je Adele zabranila korištenje svoje pjesme, zaista uživa uz lijepu Melaniju. Slažu se i svugdje idu zajedno, a ona ga bezrezervno podržava u utrci za predsjednika SAD-a. 'Bila bih vrlo tradicionalna prva dama. Kao Betty Ford ili Jackie Kennedy. Podržava bih ga', izjavila je za New York Times Melania kada su je upitali kakva bi prva dama bila. Budući da znamo da Slovenci vole našu obalu, možda potencijalni američki predsjednik odabere Lijepu našu za godišnji odmor.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene