Važna poruka

PJEVAČICA SE SKINULA SKROZ GOLA Pozvala sve da vole svoje mane, no ima li ih ona?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna Mel B poslala je poruku svim obožavateljicama.

Slavna Mel B objavila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj pozira potpuno gola, a sve u cilju da potakne žene da prihvate i zagrle sve svoje fizičke nedostatke. Popularna pjevačica na fotografiji nosi samo sat i šminku te šalje svim ženama važnu poruku.

Pogledaj i ovo Mel B (Foto: Profimedia) Nezasitna diva Otimala je oženjene frajere i ljubila pjevačice, a sad se bacila na 13 godina mlađeg tipa kojeg je dugo skrivala

"Kao žena prihvaćam sve svoje mane i osjećam se dobro u svojoj koži, jer ću u njoj živjeti do kraja života. Ja sam osoba koja se uopće ne želi uklapati. Dame, moramo voljeti sebe", napisala je Mel B i skupila skoro 18 tisuća lajkova na fotografiji.

Iako je poslala važnu poruku svojim obožavateljicama, u komentarima su napisale Mel da izgleda savršeno i da joj ne mogu naći nijednu manu.

 

As a women I Embrace my flaws and I'm comfortable in my own skin,might as well im gonna be in it for the rest of my life,I'm the kinda girl that has absolutely no desire to fit in,ladies we gotta love the skin we are in #feelinmyself

A photo posted by Mel B (@officialmelb) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene