457996
457996
457996
457996
457996

BRANI SVOJU ČAST "Ja sam jedina iz grupe koja nije spavala s njim"

  • , 22.11.2016., 19:58
  • Autor:
  • komentara

Konačno se odlučila osvrnuti na izjave slavnog pjevača i glasinama stati na kraj.

 
 
 
 
Mel B, Robbie Williams (FOTO: Getty)
Mel B, Robbie Williams (FOTO: Getty)

Mel B odlučila je javno obraniti svoju čast i svima jasno dati do znanja da nije spavala s pjevačem Robbie Williamsom.

Na ovaj javni istup pjevačicu su potaknula šuškanja u kuloarima koja su počela nakon što se Robbie u jednom intervjuu pohvalio da je spavao sa svim članicama grupe Spice Girls.

 

Spice Girls (Foto: Getty)

"Robbie mi se ispričao zbog toga. Rekao je da je spavao sa svim Spajsicama, a ja sam mu rekla: 'Sa mnom sigurno nisi, ja sam jedina s kojom nisi", prepričala je Mel B.

Na pitanje novinara bi li ikada spavala s pjevačem Mel je dala jasan odgovor. "Pa on m je prijatelj... Bljak! Čovjek je spavao s mojim prijateljicama. Ne želim ostatke", kazala je Mel B i tako stala na kraj nagađanjima s kojima se godinama borila.

Mel B (Screenshot: Youtube)

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.



DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se