Bivša Spajsica

Izgleda bolje nego ikad – Kakve samo trbušnjake ima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivša Spajsica Melanie Brown naporno je trenirala kako bi svoje tijelo dovela u savršenu formu. Sada je sretna i svoj ponos podijelila je s pratiteljima na Instagramu i Twitteru.

Pjevačica i reality zvijezda Mel B godinama se borila s viškom kilograma, no sada je sva ta muka stvar prošlosti. Iako je prije dvije godine čak i prijavila u na program za skidanje kilograma, sada o tome više ne razmišlja. 

Pogledaj i ovo Mel B (Foto: Profimedia) Nezasitna diva Otimala je oženjene frajere i ljubila pjevačice, a sad se bacila na 13 godina mlađeg tipa kojeg je dugo skrivala

Robbie Williams poručio Mel B kako je ona jedina Spajsica s kojom je htio spavati

U samo 20 tjedana skinula je 15 kilograma masti, no zato je napornim vježbanjem dobila savršeno ravan mišićavi trbuh. Mel je trenirala s trenericom slavnim Jenny Craig zahvaljujući kojoj je u najboljoj formi u životu.

'Tko je spreman za malo zabave? Što vas veseli ovaj tjedan', objavila je 38-godišnja Mel na svojem Instagramu te se tako pohvalila svojom novom figurom.

Bivša spajsica inače je i majka troje djece; 15-godišnje kćeri Phoenix Chi Gulzar, 7-godišnje Angel Iris te 3-godišnje Madison. 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene