nisu se voljele

Poslala joj dijamante pa pitala za kumstvo? Djevojka princa Harryja iznenadila odlukom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako još nisu objavili ni zaruke sve su glasnija šuškanja o vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle.

Sve su glasnija šuškanja o još jednom kraljevskom vjenčanju. Britanski mediji raspisali su se o glumici Meghan Markle i princu Harryju koji bi, ako je vjerovati glasinama, iduće godine trebali stati pred oltar.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Lijepa glumica navodno se već sprema za svoj dan iz snova, a pripreme je započela potragom za kumom. Meghan je, kako se piše, za kumstvo pitala Kate Middletone. Markle je vojvotkinji od Cambridgea dala poklon u kojem je bila i bilješka s molbom da joj bude kuma kada se bude udavala za princa Harryja. Kate je od glumice dobila narukvicu s ružičastim dijamantom vrijednu blizu 2.000 dolara, piše Express.

Ovakav potez glumice mnoge je iznenadio jer je upravo Kate bila jedna od onih osoba koja u početku navodno nije odobravala vezu Harryja i Megan. Ako se ova nagađanja pokažu istinitima vjenčanje će vjerojatno pričekati dok trudna Kate na svijet ne donese treće dijete.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene