Megan rodila

UMJESTO RAZVODA STIGLA BEBA Fatalna glumica rodila treći put

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon bračne krize, ipak je stiglo i treće dijete. Megan Fox rodila je trećeg sina.

Nakon turbulencija i nesuglasica koje su skoro rezultirale rastavom braka, holivudski glumački par ovih dana ima poseban razlog za slavlje. Naime, nakon sinova Noaha i Bodhija, obitelj Fox - Green dobila je još jednog sina - Journey River Green nova je prinova u obitelji. Prema pisanju E!Newsa, Journey je na svijet stigao 4. kolovoza.

Pogledaj i ovo Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Još jedna kćerkica Mjesecima su skrivali rođenje trećeg djeteta, no sada je sve otkriveno neodoljivom fotografijom

Vijest o trudnoći šokirala je javnost jer je par najavljivao rastavu braka, a kada se Megan Fox na crvenom tepihu pojavila s vidljivim trbušćićem začuđenost je bila još veća. Izvori bliski Megan Fox i Brianu Austinu Greenu tvrde kako je Megan bila predala i papire za razvod braka, no sve je demantirano nakon selidbe u Malibuu.

 

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Megan Fox i Brian Austin Green u vezi su od 2004. godine kada su se upoznali na setu serije Hope and Faith. Tada tek punoljetna djevojka zaljubila se u dvanaest godina starijeg kolegu. Romantična ljubav rezultirala je i zarukama, a onda i brakom 2010. godine.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene