Što se događa?

Novi trend u Hollywoodu - raspala se još jedna celebrity veza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo ljeto u celebrity svijetu biti će zapamćeno po brojnim razvodima poznatih parova.

Očito neki čudan virus kruži Hollywoodom, razvodi su postali svakodnevna stvar. Stvar je još gora kada se zna da se radio o brakovima koji su trajali više od deset godina.

Pogledaj i ovo Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 2 promjene su vidljive! Jedna od najljepših glumica zabrinula svojom pojavom: ''Njezin bi doktor trebao biti optužen, gdje je nestala Megan?''

Još jedan takav došao je svom kraju. Američki mediji javljaju kako je veza Megan Fox i Austina Greena došla svom kraju nakon 11 godina. Jedna od najljepših žena svijeta, navodno, bila je prezauzeta svojom karijerom, a to se njenom mužu nije ni najmanje svidjelo.

Seksualni život sa suprugom - NE POSTOJI!

Kako 'upućeni' tvrde, par se sve češće svađao oko njenog prenatrpanog poslovnog rasporeda jer je Megan željela dobiti što više uloga čak i pod cijenu da zapostavi supruga i njihovo dvoje djece.

Mediji javljaju kako par već šest mjeseci ne živi zajedno i kako su se već dogovorili da će prekid ipak biti najbolje rješenje. Ruku na srce, ovakve vijesti ipak često ne treba uzimati za ozbiljno jer stvari se, kad su zvijezde u pitanju brzo okrenu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene